Странице

Blue Spinning Frozen Snowflake

петак, 9. септембар 2016.

AUGUST FAVORITES.



Iii ćao ljudi, stigao je novi post. Naziv vam već govori o čemu ćemo pričati, ali pre nego što počnemo, hoću da se zahvalim na pregledima i komentarima, zadovoljna sam s obzirom da je ono moj prvi post, super se pokazao:) Paa, hajde da počnemo:)

Balea micelarna voda za suvu kožu

Ova voda je savršenstvo. Probala sam mnoge micelarne vode, ali ni jedna mi nije odgovarala. Posle svake bi se pojavile bubuljice ili bi koža postala takva, da mogu da skidam suve slojeve sa nje. Nešto što mi se posebno dopada kod ove vode, jeste to što je baš dugo koristim i previše je koristim, a jako se sporo troši. Takođe, ovu vodu ne preporučujem svima, jer nemaju svi istu kožu i ne reaguje isto na svakoj koži!! Moja sestra je jednom koristila i haos joj se napravio na licu, tako da vodite računa:) Deluje kao tri proizvoda u jednom: za čišćenje, uklanjanje šminke i kao tonik za lice. Genijalno! Ja sam ovu vodu kupila u dmu, koštala je nekih 300-400 dinara, ako se ne varam, ali mislim da je možete pronaći i u liliju i ostalim radnjama sa kozmetikom.

Aura karmini

 

Sigurno ste već čuli za njih, a ako niste, evo prilike. Aura mat karmini su nešto najbolje na svetu. Ne znam koliko možete viteti, ali ja sam skoro već potrošila svoje, ali sam ih sačuvala kako bih mogla da ih stavim u favorite. Nešto što mi se mnogo sviđa kod njih, jeste to što su mat i možete da jedete sasvim normalno, ne riyikujući da će se skinuti, razmazati i slično. Ja imam ova dva, u broju 624 i 608:) Ove karmine možete kupiti u dmu/liliju za 500-600 dinara.


Pored ovih mat karmina, tu je i jedan koji nije mat, takođe aurin karmin. Ne znam zašto, ali mi se previše sviđa ova boja karmina. Mana mu je to što nije mat ahahah jer sam ja navikla na ove mat karmine i onda nekad, poljubim nekoga, zaboravim da imam taj karmin i ostane tom nekom na obrazu, ali dobro, navikla sam se:)


Aura liquid eyeliner


Ovim ajlajnerom sam najviše oduševljena verovatno zato što sam pre njega koristila neki koji sam jako teško stavljala. Ja sam inače jako nespretna što se ajlajnera tiče i ovaj mi je bukvalno spasio život. U jednom potezu lepo izvuče pravilnu i lepu liniju, preporučujem svima ovaj ajlajner, mislim da sam ga kupila u liliju za nekih 300 dinara, ako se ne varam.




Aura korektor

 Ovo je takođe proizvod koji sam preterano koristila tokom ovog meseca.Aurin korektor prekriva bukvalno sve, oduševljena sam stvarno, sve pohvale. Možete ga naći u dmu ili liliju za nekih 400 dinara:) Moja boja je u broju 306.


KNJIGE

Zov Anđela-Gijom Muso

U knjizi radi se o Žonatanu i Madlin koji se susreću na aerodromu i greškom zamene mobilne telefone. Međutim kad su to primetili, već je bilo prekasno, bili su kilometrima udaljeni. Zato odlučuju da "kopaju" po tuđim telefonima i saznaju da ih povezuje ista tajna.Previše dobra knjiga, sve prepruke. Dobila sam je na poklon, ali mislim da košta oko 600,700 dinara.

Senka vetra-Karlos Ruis Safon

Knjiga govori o posleratnom periodu. Na "groblju knjiga", čuvaju se svi poslednji primerci svake knjige. Dečak Danijel, dolazi na to groblje i ima zadatak da izabere samo jednu knjigu. Posle dugog traženja on pronalazi knjigu "Senka vetra", koju je napisao Hulijan Karaš. Vremenom otkriva da neko pokušava da uništi svaki primerak njegovih knjiga.Jako zanimljiva knjiga, svima velike preporuke.



I to bi bilo to za ovaj post. Nadam se da vam se dopao, ako jeste, komentarišite, stavite vašu reakciju u donjem levom uglu i stisnite opciju za praćenje. U gornjem desnom uglu, možete glasati za ono što želite da vidite sledeće na mom blogu:)
Htela bih samo da se izvinim ako su fotografije malo lošijeg kvaliteta, nije bilo dovoljno osvetljena prostorija.


69 коментара:

  1. Super Favoriti. Meni su Aura karmini odlični, kao i njihov korektor:)

    ОдговориИзбриши
  2. Divan post! Aurine mat karmine su uistinu svi nahvalili, no nazalost, nisam ih jos isprobala tako da nemam neko misljenje. Meni Baleina micelarna voda u potpunosti odgovara, odlicna je! :)
    Posjeti moj blog i ako se uclanis, napisi u komentar kako bi mogla uzvratiti, bilo bi mi drago da se medjusobno zapratimo: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Super post!!! Nominovao sam te na mom blogu! aleksaj.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Jaoom Auruni mat karmini su savrsenstvo! Iako nemamo iste nijanse, delimo misljenje, ja imam 612 i kada ga potrosim, verovatnoca je da cu kupiti isti. :D
    Suoer post, divna si! <3
    Poseti ako zelis, unaored hvala :*"Teen Queen"

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti♥ Ja sam moje istrošila i već razmišljam o kupovini novih hehe, posetiću tvoj blog naravno♥

      Избриши
  5. Odličan post draga! Knjige mi deluju jako zanimljivo, potražiću ih! xoxo
    p.s. Zapratila sam te, pa ako hoćeš uzvrati! :D
    Vesna - Home Chic Club

    ОдговориИзбриши
  6. Pozdrav draga Hristina! Prvi put sam na tvom blogu i moram reci da mi je drago zbog toga. Zapratila sam te jer mi se na prvi pogled dopao sam dizajnt tvog bloga. Takođe sam bacila pogled na tvoj predhodni post i moram reci da mi se svideo. Inače jako mi se dopada to što je font tvojih slova drugaciji, i to te odmah pravi originalnom. Inače kada je ovaj post u pitanju,s a nekim stvarima sam se susrela, sa nekima ne, ali verujem u tvoj stil i ukus tako da verujem da su ovo pravi favoriti.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno na divnom komentaru, mnogo mi znači što dobijam podršku na ovaj način. Kada sam dizajnirala blog, mislila sam da je font previše "običan", ali sam mu dala šansu da se pokaže i vidim da se mnogima svideo, tako da sam odlučila da ga ostavim.♥

      Избриши
  7. Aurini karmini su mi prekrasni!

    http://curlyjosephine.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  8. Divan post,a I blog!Obozavam ovako jednostavne izglede I fontove!Svidja mi se kako pises I odlucila sam da te podrzim u tome...Uclanila sam se pa bih ti ubila jako zahvalna kada bi uzvratila💋💋

    Jos jednom odlican blog!!!

    youcantouchtheskybynina.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  9. Hej.Pitala si me čime fotografišem,javi mi se na mail : anastasjamilic@gmail.com . :) ♥

    ОдговориИзбриши
  10. Super proizvodi! :)

    https://catherinehere.blogspot.hr/2016/09/yesterdays-outfit.html

    ОдговориИзбриши
  11. Divan post! Proizvodi mi se tako dopadaju . Učlanila sam se u tvoj blog ,tako da bi mi mnogo značilo kad bi uzvratila.

    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  12. Prelepe nijanse karmina si izabrala :)
    tu micelarnu nikako da isprobam...

    Zapratila sam te preko gfc

    frauleind.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  13. Sjena vjetra se i meni jako svidjela. odličan je roman.

    Potražit ću ovu vodu za lice, nadam se da ću je pronaći.

    ОдговориИзбриши
  14. Favoriti su odlicni!♥Imas divan blog,novi sam clan.:D

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  15. Aurini mattići predivno izgledaju! Morat ću ih nekako nabaviti. ^^

    Zapratila sam te, imaš divan blog! <3

    ОдговориИзбриши
  16. Jao, Aura kozmetiku odavno želim probati, svi dugo hvale te mat sjajeve i jedva čekam da uskoro probam par njih. Svi proizvodi su tako divni. Ako želiš pogledaj moj blog i učlani se, uzvraćam. <3
    http://lillysecret.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  17. Prvo da se zahvalim na posjeti mom blogu. Uzvratila sam ti praćenje. A sad da malo tebe pohvalim jer mi se jaaako svidio dizajn tvog bloga. Toliko divan sklad boja da prosto odmorim oči dok čitam tvoje postove. Izvini što se ranije ne javih, ali nisam stigla :/. A što se tiče favorita divni su. Ovaj ruž mi djeluje zaista očaravajuće, iako još ni jedan od njih nisam isprobala, ne znači da neću čim signu na red ;). :*

    http://danny991.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  18. Super post!Sviđa mi se kako si opisala proizvode.Aura tečni karmini mi izgledaju fenomenalno,samo ih kod nas nema,ili ih barem ja nisam nigdje vidjela.

    Posjeti moj blog,uzv follow - myworldajla.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  19. Mnoogo mi se dopada tvoj post! Neke od ovih proizvoda imam, a neke sam se razmišljala da kupim ( poput aurinih mat karmina ), te si mi puno pomogla!

    Inače, prijavila sam se na tvoj blog, te bi mi značilo ako bi i ti na moj, i ako bi pogledala neki od mojih postova? Takođe sam početnik, hah :D

    ОдговориИзбриши
  20. great favorites! xx. gigi. www.gigikkitchen.com

    ОдговориИзбриши
  21. Nikada nisam isprobala Aura proizvode ali izgledaju veoma zanimljivo :) Super favoriti :)
    forever-blogm.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  22. Diivan post najvise mi se svidaju ovi aura ruuzevi u tekucini,predivne nijanse!Supeer napisano :)
    Ako mozes klikni na dva linka koja se nalaze na kraju mog novog posta :* -->
    http://beautyshapes3.blogspot.hr/2016/09/autumn-outfit-twinkdeals-collaboration.html#comment-form

    ОдговориИзбриши
  23. Uzvratila sam follow :D
    http://beautyshapes3.blogspot.hr/2016/09/autumn-outfit-twinkdeals-collaboration.html#comment-form

    ОдговориИзбриши
  24. Fantastičan post draga! Od ovih proizvoda koristim samo onu micelarnu vodu i presuper je!
    Inače, nova sam na tvojem blogu, pa ako imaš vremena posjeti moj i učlani se: This is my life

    ОдговориИзбриши
  25. Super favoriti :D pratim te, nadam se da ces uzvratiti :)

    www.infashionchains.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  26. Divni proizvodi, nisam imala priliku probati nijedan od navedenih, ali sam sve najboljele čula o aurinim sjajevima, no nažalost u mejstu gdje ja živim ih nema kupiti :/ sve u svemu super post

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  27. Zanimljiv post :)Super favoriti :D
    http://thewhiteandgold.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши